Flipper: virusvrije deurklink

13,25 - 14,25

De Flipper is een virusvrije deurklink waarmee je de deur openmaakt met je arm. Een klink is doorgaans een broeinest van bacteriën en waarop ook COVID-19 (het coronavirus) zich kan nestelen. Flipper past om je deurklink, waardoor iedereen deze deur openmaakt zonder zijn of haar handen te gebruiken.

Zeker voor deuren die veelvuldig en/of door verschillende mensen gebruikt worden, is de kunststof Flipper een slimme oplossing. In plaats van doekjes/tissues en desinfectiespray, blijft de deurklink virusvrij en hoef je deze minder vaak schoon te maken.

Deze hygiënische deurklink past op verschillende soorten deurklinken en is leverbaar vanaf 20 stuks. De levertijd is doorgaans 7 werkdagen.

Flipper met je eigen logo

Wil je een virusvrije deurklink bedrukt met je eigen logo? Heel herkenbaar en een leuke attentie voor bijvoorbeeld relaties. Voor een meerprijs bedrukken we de hygiënische Flipper met je logo (full-color). Het te bedrukken oppervlak is 96 x 48 mm. We nemen nadat je besteld hebt contact met je op voor het design (.AI/.EPS).

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: