Over ons

OVER ONS

Prokonpack is…effectief & efficiënt verpakken

Onze kracht zit hem in productkennis in combinatie met creativiteit. Ook staan we je met raad en daad bij als het om het inrichten van je logistieke omgeving gaat. Er is veel te winnen als je weet wat de mogelijkheden zijn.

We zijn altijd op zoek naar vernieuwing. Soms zijn we uitvinder, dan weer architect of ontwerper. Inventief en ook innovatief en die kracht zetten we in voor zowel multinationals als mkb’ers. Dankzij onze positie tussen groothandel en specialist kunnen we flexibel schakelen. Bovendien zijn we niet gebonden aan bepaalde materialen of leveranciers. Dankzij die onafhankelijkheid vinden we altijd de ideale verpakking bij jouw doelstelling.

Een beschermende verpakking op maat, een efficiënte en kostenbesparende industriële verpakking, een marketinggerichte verpakking of een verpakking die uitblinkt in duurzaamheid: wij denken met je mee.

Mogen we jou ook helpen efficiënt te verpakken? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.