Verpakkingslijn &
-machines

Verpakking
op maat

Verpakkingslijnen en -machines: oplossingen voor de werkvloer

Het verpakken van producten of orders is voor veel bedrijven een belangrijke activiteit. Efficiënte, veilige verpakkingen zijn onmisbaar. Naast de logistieke kosten die ze met zich mee brengen, adviseren we ook bedrijven op het gebied van verpakken. We kijken verder dan alleen verpakkingen, bijvoorbeeld hoe we processen kunnen versimpelen of automatiseren. Het totale kostenplaatje bepaalt de juiste prijs voor je verpakkingen: arbeidskosten, opslag, distributie, handling en schaderisico’s.

Ergonomische paktafels

Werkplekken zijn belangrijk voor de output. Met ergonomische paktafels verpakken je mensen meer producten. Door de paktafels uit te breiden met bijvoorbeeld een aanvoerlijn, dozenrekken of scanapplicaties optimaliseren we je output nog verder.

Palletwikkelaar (handmatig) of palletwikkelmachine

Wikkelfolie is een belangrijk hulpmiddel om de ladingzekerheid van je pallets te borgen. We leveren op dit gebied handmatige palletwikkelaars (waaronder Cleverwrap) en de bijbehorende wikkelfolie, maar ook complete palletwikkelmachines voor als je grote aantallen pallets wikkelt.

Luchtkussenmachine (Bin) op de werkplek

Luchtzakjes verlagen het risico op schade: ze bieden bescherming in de doos zonder noemenswaardig extra gewicht. Orders verwerken gaat bovendien sneller met een luchtkussenmachine, zodat je kosten dalen.

Nipper: onbemande pallettruck

Talloze menselijke handelingen in het magazijn zijn prima te automatiseren. Met Nipper bijvoorbeeld, een onbemande pallettruck die op een accu werkt. Met deze machine bespaar je bijvoorbeeld op arbeidskosten en verlaagt het aantal schades. Je programmeert de Nipper zelf na een training.

Jouw verpakkingslijn optimaliseren

Denk je dat je meer kunt halen uit je inpakproces? Heb je het gevoel dat je niet efficiënt werkt als het op verpakken aankomt? Met onze ervaring kunnen we jouw processen doorlichten en verbeteren. De kans is groot dat je kosten bespaart en meer output realiseert. Mogen wij je processen doorlichten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Ergonomische paktafel

Palletwikkelaar

Palletwikkelmachine

Luchtkussenmachine

Nipper