Vervoeren

Vervoeren

Verpakkingen voor vervoer: voorkom schade en kosten

Dat vervoer het maximale vraagt van verpakkingen is een no brainer. Zaken als weersomstandigheden, handling en het feit dat niet elke vervoerder even zachtzinnig met zendingen omgaat, stellen hoge eisen aan de verpakking van je product. Je wilt immers dat het in perfecte staat bij de ontvanger aankomt. Uiteraard spelen ook kosten een belangrijke rol bij transport. Vaak is op verschillende vlakken winst te behalen met verpakkingen.

OptiLedge: hét alternatief voor houten pallets

Als alternatief voor de traditionele houten pallet bieden we OptiLedge aan. Dit is een ontwikkeling van Ikea, waarvoor we exclusief de distributie in de Benelux doen. Deze ultra-lichte kunststof pallet draagt tot 1350 kg, neemt 87% minder opslagruimte in en is 100% recyclebaar.

Ladingzekering: stabiele pallets

Naast verkeersveiligheid is ladingzekering ook belangrijk voor je ladingen zelf. Een stabiele pallet voorkomt immers transport- en productschades. Door veranderde wetgeving (sinds 2018) krijgt ladingzekering gelukkig meer aandacht. Elke dag helpen we talloze bedrijven op het gebied van ladingzekering, met producten als wikkelfolie, omsnoeringsband, hoekbescherming en pallet afdekvellen.

Maatwerk transportverpakkingen

Als bestaande verpakkingen niet voldoende zijn voor jouw product, is een verpakking op maat de enige oplossing. We gaan met je product(en) aan de slag en ontwikkelen een verpakking waarin je product tijdens vervoer goed beschermd wordt. Uiteraard houden we daarbij rekening met al je mogelijke wensen zoals materiaalkeuze, branding en de mate van bescherming.

Kun jij efficiënter vervoeren?

Transport is voor veel bedrijven een dagelijks terugkerend ritueel. Met onze ervaring kijken we met een scherp oog naar al jouw processen en adviseren we je hoe je jouw transportprocessen verder kunt optimaliseren. Laat een bericht achter om van gedachten te wisselen!

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

OptiLedge

Wikkelfolie

Omsnoeringsband

Pallet topvel

ShockDot