Beschermen

Beschermen

Beschermende verpakkingen voor je product

Eén van de belangrijkste redenen om producten te verpakken is voor bescherming. Tijdens opslag, tijdens transport en bij uitlevering zorgt de verpakking voor de juiste bescherming. De beste keuze voor verpakkings- en opvulmateriaal is sterk afhankelijk van je product en wat je met de beschermende verpakking wilt bereiken. Wat de keuze ook wordt, de juiste verpakking beschermt je product en beperkt het risico op schade.

Beschermend opvulmateriaal voor (verzend)dozen

Veel producten worden verpakt in noppenfolie, waarna ze een doos ingaan. De loze ruimte in de doos vul je op met bijvoorbeeld luchtkussenzakjes of opvulchips. Ook een schuiminterieur (al dan niet op maat) kan je product goed beschermen.

Korrvu fixeer- of zweefverpakking

Voor kostbare of fragiele producten biedt een Korrvu-verpakking vaak uitkomst. Hierin zit je product tussen verschillende lagen plastic en/of karton geklemd. Het geheel zweeft in het midden van de verpakking. Zo is je product goed beschermd tijdens transport, ook als er ruw mee wordt omgesprongen.

Schuimbescherming

Schuimfolie is een veel gebruikt beschermingsmateriaal voor in verpakkingen. Het materiaal vangt o.a. schokken op en voorkomt krassen. Bovendien is het materiaal licht van gewicht. Schuimfolie is in verschillende diktes leverbaar op rol, als vellen of zakken.

Flessendoos

Een flessendoos of flesverzenddoos is een vrij specifieke beschermende verpakking. In een doos flessen beschermen is met dit type doos eenvoudig. Flessendozen leveren we voor enkele flessen, maar ook voor grotere aantallen. je flessen zijn goed beschermd tijdens opslag of vervoer.

Minder schades en retouren?

Heb je veel te maken met (transport)schades en daaruit voortkomende retouren? Of wil je je producten om andere redenen beter beschermen tijdens opslag of transport? Ook voor jouw producten en situatie hebben we een goede beschermende verpakking. We vertellen je graag meer over beschermend verpakken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Luchtkussenzakjes

Opvulchips

Schuiminterieur op maat

Korrvu verpakking

Schuimfolie