Verpakkingen

Verpakkingen

Wat maakt de perfecte verpakking?

Natuurlijk moet je verpakking optimaal beschermen en misschien ook wel aan bepaalde richtlijnen en wettelijke eisen voldoen. Maar vaak is dat slechts de basis. Verder is een goede verpakking bijvoorbeeld licht, handzaam, milieubewust of kostenbesparend. Bovendien moet deze precies op je product zijn toegespitst. Je kunt je voorstellen dat een food-product een andere verpakking nodig heeft dan een elektronica-artikel.

Standaard verpakkingen

Aan talloze bedrijven leveren we standaard verpakkingsmateriaal, opvulmateriaal, enveloppen en zakken. Dit kan een prima oplossing zijn. Onze adviseurs wijzen je graag de weg in de talloze mogelijkheden op gebied van verpakken, maar ook in onze webshop vind je verschillende standaard verpakkingen.

Verpakking op maat laten ontwikkelen

Soms heb je andere eisen dan simpelweg een (verzend)doos. De doos om je product is namelijk ook een marketingtool die de unboxing de wow!-factor geeft. Wellicht heb je specifieke eisen m.b.t. bescherming? Of wil je juist besparen op je verpakkingsmateriaal? In die gevallen kan maatwerk de oplossing zijn. Daag je ons uit om de beste verpakking voor jouw product te ontwikkelen?

Waarom investeren in verpakkingsmateriaal?

Het juiste verpakkingsmateriaal levert je veel op en kan zelfs kosten besparen. Ook je processen rondom verpakken kunnen vaak effici├źnter. Daarom helpen we je niet alleen de beste verpakking te vinden, maar lichten ook graag je logistieke en/of inpakproces door en verbeteren het waar mogelijk. We hebben bijvoorbeeld ervaring met het installeren en beheren van verpakkingsmachines, die je helpen om je verpak- en handlingprocessen te verbeteren.

Slimme verpakkingen van Prokonpack

Wij krijgen energie van het bedenken van creatieve oplossingen op het gebied van verpakking. We delen onze kennis en ervaring graag met je, om je te helpen met jouw verpakkingsuitdaging. Daag je ons uit?

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Verpakking standaarmaat

Verpakkingen standaardmaten

Gepersonaliseerde verpakking

Verpakkingen gepersonaliseerd

Enveloppen

Verpakkingstape