Verpakking
op maat

Verpakking
op maat

Een verpakking op maat: alles volgens jouw wensen

Soms is een standaard verpakking niet voldoende. Als je specifieke eisen hebt wat betreft de bescherming van je product bijvoorbeeld. Of als je je product wilt verpakken in een verpakking die past bij je huisstijl. Afhankelijk van je wensen en product ontwikkelen we een doos, zak of bijvoorbeeld een schuiminterieur (voor in een doos of koffer). Maatwerk kan je bovendien een hoop kosten besparen. Afhankelijk van jouw wensen en eisen ontwikkelen we de perfecte onderscheidende verpakking voor jouw product.

Functie: pasvorm en bescherming

Vaak is de eerste reden voor maatwerk verpakkingsmateriaal vooral functioneel. Goede pasvorm en bescherming, zodat je verpakte product in perfecte staat bij de ontvanger aankomt. Zo zorgt de verpakking bijvoorbeeld voor minder transportschades en retouren.

Marketing: merkbeleving en merkentrouw

Uit onderzoek blijkt dat mensen verpakkingen extreem belangrijk vinden. Je kunt je voorstellen dat een opvallende verpakking bijdraagt aan je zichtbaarheid in het winkelschap. Voor shoppers is de verpakking vaak het centrale punt van de koopervaring en deze draagt bij aan merkbeleving en merktrouw.

Een verpakking op maat kan echt het verschil maken bij de unboxing en levert meer op dan alleen een gelukkige klant. Wist je dat een groot deel van de kopers de verpakking van hun Apple-device bewaart?

Milieu en duurzaamheid

Heb je wensen op het gebied van milieu en/of je het verlagen van je CO2-voetafdruk? We maken ook verpakkingen op maat van grondstoffen die minder belastend zijn voor het milieu. Voorbeelden zijn graskarton, Paperwise (karton gemaakt van landbouwafval) en gerecycled plastic. Zo sluiten de verpakkingen aan bij doelstellingen die je als organisatie hebt op dit gebied.

Daag ons uit!

Heb jij een uitdaging op het gebied van verpakkingen? Die gaan wij graag aan. We verrassen je graag met een verpakking die al jouw wensen op gebied van functionaliteit, uitstraling, bescherming en materialen omvat. Bovendien maken we inzichtelijk op welke vlakken je kosten, tijd en/of mankracht kunt besparen. Leg jij ons je vraagstuk voor?

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

E-commerce

Food

Elektronica

Retail

Medisch