Verpakking
op maat

Verpakking
op maat

Verpakking op maat: alles volgens jouw wensen

We ontwikkelen de perfecte onderscheidende verpakking op maat voor jouw product, want soms is een standaard verpakking niet voldoende. Als je specifieke eisen hebt wat betreft de bescherming van je product bijvoorbeeld. Of als je een productverpakking wilt die past bij je huisstijl. Afhankelijk van je wensen en product ontwikkelen we een doos, zak of bijvoorbeeld een schuiminterieur (voor in een doos of koffer). Een maatwerk verpakking kan je bovendien een hoop kosten besparen. Voorbeelden hebben we meer dan genoeg.

Optimale pasvorm en bescherming

Vaak is de eerste reden voor een verpakking op maat vooral functioneel. Goede pasvorm en bescherming bijvoorbeeld, zodat je product in perfecte staat bij de ontvanger aankomt. Zo draagt de maatwerk verpakking bijvoorbeeld bij aan minder transportschades en retouren.

Maatwerk verpakking voor merkbeleving en merkentrouw

Uit onderzoek blijkt dat mensen verpakkingen extreem belangrijk vinden. Je kunt je voorstellen dat een opvallende verpakking op maat bijdraagt aan je zichtbaarheid in het winkelschap. Voor shoppers is de verpakking vaak het centrale punt van de koopervaring en deze draagt bij aan merkbeleving en merktrouw.

Een maatwerk verpakking kan echt het verschil maken bij de unboxing en levert meer op dan alleen een gelukkige klant. Wist je dat een groot deel van de kopers de doos van hun Apple-device bewaart?

Milieu en duurzaamheid

Heb je wensen op het gebied van milieu en/of je het verlagen van je CO2-voetafdruk? We maken ook verpakkingen op maat van grondstoffen die minder belastend zijn voor het milieu. Voorbeelden zijn graskarton, Paperwise (karton gemaakt van landbouwafval) en gerecycled plastic. Zo sluit je verpakking op maat aan bij doelstellingen die je als organisatie hebt op dit gebied.

Daag ons uit!

Heb jij een uitdaging op het gebied van verpakkingen? Die gaan wij graag aan. We verrassen je graag met een verpakking op maat die al jouw wensen op gebied van functionaliteit, uitstraling, bescherming en materialen omvat. Bovendien maken we inzichtelijk op welke vlakken je kosten, tijd en/of mankracht kunt besparen. Leg jij ons je vraagstuk voor?

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

E-commerce verpakking op maat

E-commerce

Foodverpakking

Food

Maatwerk elektronicaverpakking

Elektronica

Retailverpakking

Retail

Verpakking voor medische producten

Cantobox