Het team van Prokonpack

Danny Duijnhouwer

Danny Duijnhouwer

Accountmanager

Commerciële alleskunner die elke dag klanten verrast met uitdagende verpakkingsconcepten. Bij vrienden en bekenden wereldberoemd om tijdens verre reizen opgedane kookkunsten. Verder fervent muziekliefhebber en sportief tijdens hardloopsessies én in de horeca…

danny@prokonpack.nl

Marieke Verspaget

Marieke Verspaget

Accountmanager

Gaat met haar enthousiasme en commerciële drive graag met mensen in gesprek. In haar vrije tijd geniet zij o.a. van haar gezin, gezelligheid met vrienden, muziek en paardrijden in de natuur. Verder horen ook sporten en lekker eten in dit lijstje thuis.

marieke@prokonpack.nl

Tom Schilders

Tom Schilders

Marketing

Voortdurend bezig om Prokonpack op de on- en offline kaart te zetten en houden. Gek op muziek (de betere herrie), drums, krachttraining, boksen, mountainbiken en low & slow barbecue.

tom@prokonpack.nl

Direct meer weten?

Direct contact
Start Live Chat

Erik Manders

Erik Manders

Inkoop

De slimme schakel richting leveranciers die altijd scherp en eerlijk probeert in te kopen. Na werktijd het liefst druk met gezin, vakantie en Formule 1. Niet als coureur overigens…

erik@prokonpack.nl

Simone Koch

Simone Koch

Verkoop Binnendienst

Deze topper zit al sinds 2005 met veel liefde en plezier in ons team en maakt graag het onmogelijke mogelijk voor klanten. In haar schaarse vrije tijd geniet deze moeder van 2 kids van gezelligheid en een hapje en drankje met familie en vrienden.

simone@prokonpack.nl

Adri van der Vleuten

Adri van der Vleuten

Verkoop Binnendienst

Het motto van deze drukwerkexpert is jouw vraag is onze zorg, we doen het graag en graag goed. Houdt zich in zijn vrije tijd bezig met voetbal, spinnen, racefietsen, mountainbiken en skiën.

adri@prokonpack.nl

Fleur de Mol

Fleur de Mol

Orderverwerking

Willy Dekkers

Willy Dekkers

Verkoop binnendienst

Dankzij zijn horeca-achtergrond staan gastvrijheid en klantgerichtheid bovenaan op zijn lijstje. Deze vader van drie speelt in zijn vrije tijd trompet bij een echte Eindhovense blaaskapel en crosst zo nu en dan door de bossen op z’n mountainbike.

willy@prokonpack.nl

Claus Vogels

Claus Vogels

Hoofd logistiek

Luuk Bouman

Luuk Bouman

Logistiek medewerker

Deze jonge hond is een vrolijke harde werker die naast zijn werk bij Prokonpack hard loopt als middenvelder op de voetbalvelden van zijn club Brabantia. Fanatiek PSV-supporter die verder graag hangt met zijn vrienden of eropuit trekt met zijn vriendin.

Peter Vogels

Peter Vogels

Chauffeur

Onze chauffeur reist graag: met de rugzak de wereld rond of een lange wandeling door de natuur, liefst eindigend op een heerlijk strandje met een goed boek. Verder bezoekt hij graag concerten en festivals, voornamelijk voor het stevige werk. In de tijd die overblijft zit hij graag op het terras met vrienden en een speciaal biertje. Maar dat alles moet wel wijken voor Formule 1 op zondagmiddag.

Ben Beckmann

Ben Beckmann

Directeur

Al bijna 30 jaar vol passie met Prokonpack bezig. Geniet elke dag van de veelzijdigheid van het verpakkingsvak. Naast zijn voorliefde voor Eindhoven, carnaval, Italië, PSV en het bourgondische leven is onze directeur gek op mensen en enorm geïnteresseerd in wat ze drijft.

ben@prokonpack.nl