Het team van Prokonpack

Simone Koch

Simone Koch

Verkoop Binnendienst

Deze topper zit al sinds 2005 met veel liefde en plezier in ons team en maakt graag het onmogelijke mogelijk voor klanten. In haar schaarse vrije tijd geniet deze moeder van 2 kids van gezelligheid en een hapje en drankje met familie en vrienden.

simone@prokonpack.nl

Kim Stutje

Kim Stutje

Senior Accountmanager

 

Gaat met haar enthousiasme en commerciële drive graag met mensen in gesprek. In haar vrije tijd geniet zij o.a. van haar gezin, gezelligheid met vrienden en muziek en

kim@prokonpack.nl

Willy Dekkers

Willy Dekkers

Verkoop binnendienst

Dankzij zijn horeca-achtergrond staan gastvrijheid en klantgerichtheid bovenaan op zijn lijstje. Deze vader van drie speelt in zijn vrije tijd trompet bij een echte Eindhovense blaaskapel en crosst zo nu en dan door de bossen op z’n mountainbike.

willy@prokonpack.nl

Direct meer weten?

Direct contact
Start Live Chat

Erik Manders

Erik Manders

Inkoop

De slimme schakel richting leveranciers die altijd scherp en eerlijk probeert in te kopen. Na werktijd het liefst druk met gezin, vakantie en Formule 1. Niet als coureur overigens…

erik@prokonpack.nl

Fleur de Mol

Fleur de Mol

Orderverwerking

Adri van der Vleuten

Adri van der Vleuten

Verkoop Binnendienst

Het motto van deze drukwerkexpert is jouw vraag is onze zorg, we doen het graag en graag goed. Houdt zich in zijn vrije tijd bezig met voetbal, spinnen, racefietsen, mountainbiken en skiën.

adri@prokonpack.nl

Claus Vogels

Claus Vogels

Logistiek medewerker

Luuk Bouman

Luuk Bouman

Logistiek medewerker

Deze jonge hond is een vrolijke harde werker die naast zijn werk bij Prokonpack hard loopt als middenvelder op de voetbalvelden van zijn club Brabantia. Fanatiek PSV-supporter die verder graag hangt met zijn vrienden of eropuit trekt met zijn vriendin.

Peter Vogels

Peter Vogels

Chauffeur

Onze chauffeur reist graag: met de rugzak de wereld rond of een lange wandeling door de natuur, liefst eindigend op een heerlijk strandje met een goed boek. Verder bezoekt hij graag concerten en festivals, voornamelijk voor het stevige werk. In de tijd die overblijft zit hij graag op het terras met vrienden en een speciaal biertje. Maar dat alles moet wel wijken voor Formule 1 op zondagmiddag.

Ben Beckmann

Ben Beckmann

Commercieel Directeur

 

Al bijna 30 jaar vol passie met Prokonpack bezig. Geniet elke dag van de veelzijdigheid van het verpakkingsvak. Naast zijn voorliefde voor Eindhoven, carnaval, Italië, PSV en het bourgondische leven is onze commercieel directeur gek op mensen en enorm geïnteresseerd in wat ze drijft.

ben@prokonpack.nl