Sourcy, het bronwater van de Nederlandse frisdrankenfabrikant Vrumona, is bezig de Chinese markt door middel van e-commerce te veroveren in verpakkingen die wij voor ze ontwikkeld hebben. De nieuwe verpakking beschermt de flessen bronwater tijdens verzending. Daarnaast is de uitstraling van de kartonnen verpakkingen cruciaal: Sourcy profileeert zich als een high-end merk met dito uitstraling.

Verwachtingen inlossen

In China wordt veel gekopieerd en daarom zijn consumenten er extra kritisch op producten én de bijbehorende verpakkingen. Zodra een Chinese consument de doos met bronwater ontvangt, is de kans groot dat hij of zij deze minutieus onderzoekt. De verwachtingen die het beeldmateriaal schept, moeten dus absoluut worden waargemaakt en dat geldt voor zowel de productverpakking als de verzendverpakkingen.

Dubbelgolf karton verzenddozen (gecacheerd)

Prokonpack heeft deze e-commerce verpakking ontwikkeld voor het gerenommeerde merk. Naast de vereiste bescherming, is ook de uitstraling van de dozen een belangrijk onderdeel van de opdracht. Sourcy richt zich in China op B2C: ze levert dranken direct aan de Chinese consument. Het bedrijf wil een luxe uitstraling, die we hebben gevonden in gecacheerde dubbelgolf kartonnen verzenddozen. De dozen zijn door dit karton bijzonder stevig en hebben een glanzende afwerking die aansluit op de wensen van de bronwaterfabrikant.

Meer maatwerk verpakkingen bekijken