Een schuiminterieur is schokwerend, krasbestendig en beschermt o.a. tegen trillingen en temperatuurschommelingen. Het is dan ook de ideale verpakking om kwetsbare of waardevolle producten veilig te vervoeren. We werken met verschillende soorten foam, elk geschikt voor diverse doeleinden. We leveren 3 soorten uit voorraad in verschillende diktes.

Schuiminterieurs voor verpakkingen

ProCell: luxe en fluweelachtig

ProCell foam heeft een luxe uitstraling, een hoge densiteit en voelt fluweelachtig aan. Het is niet voor niets het meest gebruikte schuim voor presentatiedoeleinden. Dit luxe schuim beschermt je product tegen stoten, schokken en vallen. Ook kan het heel goed tegen temperatuurverschillen. ProCell is bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren.

EcoCell: duurzaam en 100% recyclebaar

EcoCell schuim wordt voor 100% gemaakt uit afvalmateriaal en is 100% recyclebaar. EcoCell draagt niet alleen bij aan een duurzame wereld, maar is ook prijstechnisch zeer interessant. Ook EcoCell is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

SoftCell: zachte opvulling voor lichte objecten

Heb je een licht object dat meer opvulling nodig heeft? Dan is SoftCell het ideale schuim voor je schuiminterieur. Dit materiaal is perfect voor het verpakken van bijvoorbeeld glas of kunstwerken. Dit schuim is zacht, heeft een lage densiteit en absorbeert vloeistoffen. Het voelt aan als een spons.

Schuiminterieur met logo? Kan gewoon…

Uiteraard zijn schuiminterieur altijd op maat gemaakt, zodat je product past zonder de kans op schuiven etc. Het schuim kan verder bijdragen aan de presentatie van je product. Met een speciale lasertechniek kunnen we je logo (of ander ontwerp) in het schuim graveren. Zeker weten dat de unboxing de wow!-factor heeft met zo’n gravure. Hieronder zie je hoe dat graveren in de praktijk werkt en hoe het resultaat eruit ziet: