Paperwise sleeve voor Philips

Philips houdt haar gasten en relaties graag gezond en biedt ze daarom fraaie herbruikbare waterflessen aan. Het van oorsprong Eindhovense bedrijf wilde nog meer lading geven aan het geschenk en wilde daarom een sleeve met daarop de slogan making the world healthier and more sustainable om de flessen. Die sleeve van Paperwise komt uit onze koker.

Vanwege het duurzame karakter van de fles en de slogan, zijn we op zoek gegaan naar een materiaal dat hierbij past. Een duurzaam materiaal, dat qua uitstraling en prijs past bij de wensen van Philips. Paperwise was de oplossing voor deze case.

Dit duurzame vouwkarton is gemaakt van landbouwafval en dan met name het deel van het afval dat normaliter verbrand wordt. In de vorm van Paperwise krijgt het een nieuwe, nuttige bestemming. En in dit geval sluit die heel goed aan bij de boodschap die Philips uit wil dragen. Duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en het mensen tegelijk makkelijk maken om water te drinken zonder het milieu onnodig te vervuilen.

Bekijk hier nog meer maatwerk verpakkingen