Nipper
pallettruck

Nipper

De meest compacte pallettruck op de markt

Nipper is een automated guided vehicle (AGV). Deze onbemande pallettruck automatiseert palletbewegingen en werkt 100% autonoom. Door menselijke handelingen te automatiseren, bespaar je op arbeidskosten en verlaag je het aantal schades. Na installatie en een training programmeer je de Nipper eenvoudig met de gebruiksvriendelijke software.

Pallettruck met wifi-technologie

Deze hypermoderne pallettruck werkt met wifi-technologie. Hij draagt en vervoert pallets met een gewicht tot 1000 kg helemaal automatisch en zijn hefhoogte is instelbaar tot maximaal 223 mm. Nadat je routes inprogrammeert, rijdt de automated guided vehicle automatisch door je magazijn. Nipper kan ook registreren: z’n lepels zijn voorzien van een barcodescanner.

Veilig en compact

Zijn draaicirkel is slechts 170 cm, waardoor de slimme pallettruck ook in krappe magazijnen een goede oplossing is. Zelfs als er ook mensen werken, want de veiligheidslaser stopt de AGV zodra hij objecten of personen detecteert. Voor extra veiligheid zit er ook een mechanische noodbumper op. Verder is Nipper voorzien van lichtsignalen, geluidssignalen en een noodstop.

Eenvoudig programmeren

Wees gerust, de software is erg gebruiksvriendelijk. Je krijgt zelfs een cursus om hem te programmeren, waarvoor je absoluut geen techneut hoeft te zijn. Hierna kun je direct zelfstandig aan de slag en de pallettruck optimaal inzetten in je magazijn.

Opladen in een half uurtje

Nipper houdt zelf zijn accu in de gaten. Wanneer het nodig is, rijdt hij terug naar het laadstation dat de accu in 30 minuten oplaadt. Daarmee zorgt deze AGV er dus zelf voor dat hij operationeel blijft. Zoek jij een pallettruck voor jouw magazijn? Neem contact op!

Wil je meer weten over Nipper?