Risico
beheersing

RISICOBEHEERSING

Direct meer weten?

Direct contact
Start Live Chat

Beschermende verpakking: geen zorg maar zekerheid

Er is altijd kans op schade. Transport is een belangrijke risicofactor, maar een beschadigd product kan ook voor extra kosten zorgen tijdens het productieproces. Om nog maar te zwijgen over imagoschade als de klant je product niet of beschadigd ontvangt?

Een perfecte unboxing experience is om meerdere redenen belangrijk. Risicobeheersing speelt dan ook een doorlopende rol.

Productschade voorkomen

Schade aan je product zorgt o.a. voor vervangingskosten plus kosten van retourzendingen. Met de juiste verpakking voorkom je schades.

Fluidwell verzendt gevoelige meetapparatuur in een Korrvu®-verpakking, waarin de kwetsbare inhoudt optimaal beschermd wordt.

Voor Meridian BV realiseerden we maar liefst 98% minder transportschades door zelfdragende dozen met een op maat gestanst kartonnen interieur voor hun videokaarten te ontwikkelen.

Ook het aantal schadegevallen en retourzending voor Welch-Allyn is drastisch gedaald. Een Korrvu®-verpakking fixeert de componenten en beschermt ze tegen val- en breukschade.

Een nieuwe, veiligere verpakking kan ook zorgen voor lagere arbeidskosten. Bij GMS Instruments hebben we samen met Sealed Air een verpakking geleverd die transportschade uitsluit en waardoor het bedrijf 30% op arbeidskosten bespaart.

Advies omtrent risicobeheersing

Onze verpakkingsanalisten helpen je om alle soorten schadescenario’s te voorkomen. We bedenken elke dag slimme verpakkingen om risico’s te beheersen en producten optimaal te beschermen. Wil je vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem contact op met ons en we vertellen je graag meer.

Risicobeheersing: voorbeelden van beschermende verpakkingen

Nipper
Lees meer
Nisbets
Lees meer
Welch Allyn
Lees meer
Spiked Cycles
Lees meer