RISICO

BEHEERSING

RISICOBEHEERSING

Risicobeheersing met visie

Geen zorg maar zekerheid

Gedurende de hele keten bestaat er kans op schade. Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Transport is een belangrijke risicofactor, maar een beschadigd product kan ook extra kosten geven als er stagnatie in het productieproces optreedt. En wat te denken van de imagoschade van uw bedrijf als de klant uw product niet of beschadigd ontvangt? Omdat de online verkoop hard groeit, wordt een perfecte unboxing experience steeds belangrijker. Alle reden om ons licht te laten schijnen op uw risicobeheersing.

De verpakkingsanalisten van Prokonpack voorkomen de geschetste schadescenario’s. Als maatwerkspecialisten bedenken we slimme oplossingen om uw product optimaal te beschermen. Zo bent u zeker van het resultaat en bespaart u kosten. We maken geheel kosteloos een analyse voor u!

Voorkom productschade

Schade aan het product betekent vervangingskosten van het beschadigde product plus kosten van retourzendingen. Voorkom dit met doordacht maatwerk. Onze Korrvu® verpakking is ontworpen voor kwetsbare apparaten zoals smartphones.

Voor de videokaarten van Meridian BV bespaarden we maar liefst 98% transportschade door zelfdragende dozen met een op maat gestanst kartonnen interieur te ontwikkelen.

De verpakkingsoplossing van Prokonpack voor Welch-Allyn is een Korrvu verpakking geworden, deze fixeert de componenten en beschermt tegen val- en breukschade. Het aantal schadegevallen en retourzendingen is drastisch gedaald.

Hand in hand

Prokonpack kijkt naar het hele proces. Het komt geregeld voor dat een nieuwe, veiliger verpakking hand in hand gaat met een besparing op de arbeidskosten. Voor GMS Instruments hebben wij in samenwerking met Sealed Air een verpakking geleverd die transportschade uitsloot en 30% arbeidskosten bespaarde.

Oplossingen risicobeheersing

Alpine hearing B.V.
Lees meer
By Lotte
Lees meer
Hawk International
Lees meer
Nisbets
Lees meer
Feynlab
Lees meer
Observator
Lees meer
Race Winning Brands BV
Lees meer
Meridian BV
Lees meer
Viadental
Lees meer
Katun B.V.
Lees meer
GMS Instruments B.V.
Lees meer
NedAero
Lees meer
SI Coffee Solutions
Lees meer
Spiked Cycles
Lees meer