Branding
& herkenning

Branding
& herkenning

Direct meer weten?

Direct contact
Start Live Chat

Verpakkingen die je doelgroep verleiden

De juiste verpakking verleidt consumenten om jouw product aan te schaffen. De uitstraling van je verpakkingsmateriaal zorgt o.a. voor grotere merkbetrokkenheid en dat leidt weer tot meer omzet. Wij helpen je graag om je marketing te ondersteunen met de perfecte verpakking voor jouw product.

Nog meer beleving rond je product

Als de vormgeving en kleur je doelgroep aanspreken, draagt de verpakking bij aan de customer journey. Sterker nog, de verpakking kan van deze beleving een succesverhaal maken!

Slimme verpakkingen spelen overigens niet alleen in op de merkcommunicatie tussen jou en je consument. Ze maken bijvoorbeeld ook groei in nieuwe verkoopkanalen mogelijk, spelen in op de beschikbaarheid en zichtbaarheid in winkels of zorgen voor een spraakmakende lancering.

Een goed voorbeeld is de verpakkingslijn die we hebben ontwikkeld voor PMI Europe BV. Het gaat om verpakkingen voor motoronderdelen die als ware blikvangers in het schap staan.

Omhulsel of marketingtool?

Een verpakking is al lang niet meer alleen een functioneel omhulsel. Het is tegelijkertijd een marketingtool. De laatste en meest zichtbare stap in het klantcontact is wanneer je klant je product ontvangt. Je verpakking kan een hoogtepunt voor je klant zijn bij de unboxing. Voor jou een uitgelezen marketingkans!

Viadental wilde de unboxing de wow!-factor geven. Wij maakten de nieuwe verpakkingen voor hun tandprotheses.

Nieuwe verpakkingen voor jouw producten

Wij bedenken elke dag innovatieve verpakkingen voor retail en e-commerce, verpakkingen waarvan consumenten blij worden. Zo zijn sommige verpakkingen heuse reclame-instrumenten met persoonlijke boodschappen of heeft de verpakking een verrassende tweede functie. Ook voor jouw product kunnen wij een passende, slimme en verrassende verpakking ontwikkelen. Wil je daarover van gedachten wisselen met onze adviseurs?

Voorbeelden van verpakkingen voor retail en e-commerce

Houben
Lees meer
Alpine Hearing Protection
Lees meer
By Lotte
Lees meer
Feynlab
Lees meer
Xycarb Ceramics
Lees meer
Race Winning Brands
Lees meer
Viadental
Lees meer
De Burger
Lees meer
NedAero
Lees meer
Stas Picture Hanging Systems
Lees meer
SI Coffee Solutions
Lees meer
Spiked Cycles
Lees meer