TO SHINE

& PROTECT

TO SHINE & PROTECT

Branding met visie

Hoe wilt u de consument verleiden met uw verpakking? Een sterke uitstraling zorgt voor een grotere merkbetrokkenheid en meer omzet. Prokonpack weet als geen ander hoe de juiste verpakking uw marketing ondersteunt.

 

Verpakkingen die uw omzet verhogen

Vormgeving en kleur moeten pakkend zijn. U kent de term customer journey. De verpakking maakt van deze beleving een succesverhaal.

Slimme verpakkingen die uw omzet verhogen spelen overigens niet alleen in op de merkcommunicatie tussen producent en consument. Ze maken ook groei in nieuwe verkoopkanalen mogelijk, spelen in op de beschikbaarheid en zichtbaarheid in winkels of zorgen voor een spraakmakende lancering.

Zo ontwierp Prokonpack voor PMI Europe BV  verpakkingen voor motoronderdelen die als ware blikvangers in het schap staan.

Van omhulsel naar marketingtool

Een verpakking is allang geen functioneel omhulsel meer. Het is een marketingtool, een essentieel onderdeel van de bedrijfsstrategie. De laatste en meest zichtbare stap in het klantcontact is het fysiek ontvangen van de bestelling. Voor de ontvanger is deze unboxing experience het hoogtepunt, voor u hét marketingmoment!

Viadental wilde van de unboxing een wow-moment maken. Prokonpack maakte het waar met een nieuwe verpakking voor hun tandprotheses.

Prokonpack bedenkt dagelijks innovatieve oplossingen voor (online) retailverpakkingen die de consumenten blij maken. Een verpakking die zowel slim als pakkend is. Met toegevoegde waarde om een waar reclame-instrument van het pakket te maken. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke boodschappen op de verpakking of een verrassende tweede functie van de verpakking.

Oplossingen branding & herkenning

Alpine hearing B.V.
Lees meer
By Lotte
Lees meer
Hawk International
Lees meer
Feynlab
Lees meer
Observator
Lees meer
Fluidwell
Lees meer
Coco & Sebas
Lees meer
Race Winning Brands BV
Lees meer
De Burger
Lees meer
Stas picture hanging systems
Lees meer
SI Coffee Solutions
Lees meer
Spiked Cycles
Lees meer