Cantobox: luxe
verpakkingen

Cantobox: luxe verpakkingen

Luxe verpakkingen op maat voor jouw product

De Cantobox is dé luxe verpakking voor je product. Naast de superscherpe scharnierlijnen, kunnen we deze luxe berpakkingen o.a. uitvoeren met uitklapbare zijdes, magneetsluitingen en maatwerk interieurs. En qua afwerking heb je de keuze uit o.a. 100% gekleurd karton, cacheren, foliedruk met preeg en uitsnedes (lasergesneden). Zeker weten dat we jouw perfecte luxe doosje kunnen maken!

Wow-factor bij de unboxing

Vaak gebruiken mensen de term iphone doosje voor luxe verpakkingen zoals Cantobox en daarmee slaan ze de spijker op de kop. De massief kartonnen verpakkingen hebben van binnen en buiten een ongekend luxe uitstraling. Dankzij talloze afwerkingsmogelijkheden maak je het luxe doosje dat perfect past bij je product en merk.

De uitstraling van de grote merken

Met Cantobox maken we de luxe verpakkingen die grote merken gebruiken voor iedereen bereikbaar. Van een strakke matte afwerking tot een glanzende slangenleerprint, we maken de Cantobox helemaal volgens jouw wensen. Met de afwerking van jouw keuze, passen de luxe verpakkingen perfect bij je product en wat je als merk wilt uitdragen.

Gecacheerd of door-en-door gekleurd

Cantoboxen worden gemaakt van karton in verschillende diktes. Vaak gebruiken we grijsbord dat we cacheren met offset drukwerk, digitaal drukwerk of zelfs drukwerk voorzien van zeefdruk. Daarnaast leveren we ook door-en-door gekleurd karton in verschillende tinten. Dat werkt ook goed met bijvoorbeeld een foliedruk.

Zoek jij een luxe verpakking?

Als officieel dealer van Cantobox helpen we je graag met het ontwikkelen van jouw perfecte luxe verpakking. We hebben genoeg voorbeelden om je een indruk te geven van de mogelijkheden van Cantobox. Wil jij ons uitdagen om voor jou de perfecte luxe verpakking te ontwikkelen? Neem dan vandaag nog contact op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden?