8 redenen om voor Prokonpack te kiezen

De beste oplossing

 

Wij bedenken de beste verpakking voor uw product, omdat we niet gebonden zijn aan een vast productieproces en dus ook niet aan vaste maten, materialen of verpakkingssoorten. Ongeacht uw product, budget of productieproces krijgt u altijd de beste oplossing.

Uw verpakking op een hoger plan

 

Bij Prokonpack is een verpakking nooit zomaar een verpakking. Wij laten u vooraf zien hoe uw nieuwe verpakking bijdraagt aan de uitstraling van uw product, kosten bespaart en transportschade voorkomt.

Slim verpakken

 

Dit betekent bij ons ook echt slim verpakken! Onze onafhankelijke positie en grote expertise op het gebied van verpakkingsmaterialen en -methoden maakt dat we altijd exact de juiste verpakking voor u kunnen realiseren.

40 Jaar kennis en ervaring

 

Al veertig jaar bedenken wij oplossingen voor de meest uiteenlopende verpakkingsvraagstukken. Onze gedreven verpakkingsadviseurs weten van de laatste ontwikkelingen en innovaties en houden natuurlijk ook de wet- en regelgeving in het oog.

Maak het u zelf makkelijker

 

Maakt u op dit moment gebruik van verschillende leveranciers? Wij leveren een totaalpakket aan verpakkingsmaterialen, toebehoren en verbruiksartikelen. U ontvangt één transparante factuur, gebaseerd op duidelijke prijsafspraken.

We doen het samen

 

Of het nu om één enkele verpakking gaat of om een complete update van uw logistieke afdeling, we gaan samen het traject aan. Geen talloze rapporten en vergaderingen, maar korte en persoonlijke lijnen om samen op efficiënte wijze tot het beste resultaat te komen.

Verantwoord verpakken

 

Wij hebben aandacht voor uw doelstellingen op het gebied van personeel en duurzaamheid. Door vermindering van afvalstromen en materiaalverbruik en door slimme keuzes op het gebied van ergonomie en materialen verlagen we de carbon footprint van uw proces en de belasting van uw medewerkers, gekoppeld aan een hogere output.

Testen voor zekerheid

 

Wij laten uw verpakking, als u dat wilt, testen in een onafhankelijk laboratorium zodat u zeker weet dat u de juiste verpakking kiest. Ook daarom kiezen onze klanten, van klein tot groot, voor de zekerheid van Prokonpack. Sommigen al tientallen jaren!