8 redenen om voor Prokonpack te kiezen

De beste oplossing

 

Wij vinden altijd de beste verpakking voor jouw toepassing, omdat we niet gebonden zijn aan een vast productieproces en dus ook niet aan afmetingen, materialen of verpakkingssoorten. Ongeacht je product, budget of productieproces krijg je de beste oplossing.

Je verpakking naar een hoger plan

 

Bij Prokonpack is een verpakking nooit zomaar een verpakking. Wij laten je vooraf zien hoe je nieuwe verpakking bijdraagt aan de uitstraling van je product en hoe je hiermee kosten bespaart en transportschade voorkomt.

Slim verpakken

 

Dit betekent bij ons ook echt slim verpakken! Dankzij onze onafhankelijke positie en expertise op het gebied van verpakkingsmaterialen en -methoden realiseren we altijd precies de juiste verpakking voor je.

40 jaar kennis en ervaring

 

Al ruim 40 jaar bedenken we oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van verpakking. Onze gedreven verpakkingsadviseurs kennen de laatste ontwikkelingen en innovaties en houden natuurlijk ook de wet- en regelgeving in het oog.

Maak het jezelf makkelijker

 

Maak je op dit moment gebruik van verschillende leveranciers? Wij leveren een totaalpakket aan verpakkingsmaterialen, toebehoren en verbruiksartikelen. Je ontvangt één transparante factuur, gebaseerd op duidelijke prijsafspraken.

We doen het samen

 

Of het nu om één enkele verpakking gaat of om een complete update van de logistieke afdeling, we gaan samen het traject aan. Geen talloze rapporten en vergaderingen, maar korte en persoonlijke lijnen waarmee we samen tot het beste resultaat komen.

Verantwoord verpakken

 

We hebben oog voor jouw doelstellingen op het gebied van personeel en duurzaamheid. We proberen altijd afvalstromen en materiaalverbruik te verminderen om je CO2-voetafdruk te verlagen. Door slimme keuzes op het gebied van ergonomie en materialen verlagen we de belasting van je medewerkers, gekoppeld aan een hogere output.

Testen voor zekerheid

 

Wij laten je verpakking desgewenst testen in een onafhankelijk laboratorium zodat je zeker weet dat je de juiste verpakking kiest. Ook daarom kiezen onze klanten voor de zekerheid van Prokonpack.

Contact opnemen met Prokonpack